Selecteer een pagina

Als ik weer weg wil probeer me niet te overreden | Als al mijn zinnigheid is overleden | Als ik weer weg wil alle sterren snel voorbij | Praat dan met de zwerver in mij | Vraag me niet waarom maar zeg dat je me vertrouwt | En dat je onvoorwaardelijk van me houdt, houdt, van me houdt | Als ik weer weg wil zet me niet gevangen | Al begrijp je niets van mijn verlangen | Als ik weer weg wil van de mensen om me heen | Laat me dan maar even alleen | Vraag me niet waarom maar zeg dat je me vertrouwt | En dat je onvoorwaardelijk van me houdt, houdt, van me houdt | Als ik weer terugkom stel me maar geen vragen | Over al mijn veel te eenzame dagen | Als ik weer terugkom naar de waan van de dag | Herinner mij dat ik altijd zingen mag | Vraag me niet waarom maar zeg dat je me vertrouwt | En dat je onvoorwaardelijk van me houdt, van me houdt

muziek: Bart Wolvekamp, tekst: Max Douw